Vacature Locatiemanager catering

Locatiemanager catering

40 uur per week

Omgeving Amsterdam

Ben jij gek op eten en drinken en een echt verkooptalent? Dan hebben wij dé baan voor jou.

Voor één van onze cateringlocaties op het ROC van Amsterdam zijn wij op zoek naar een locatiemanager. Op deze locatie voorzien wij studenten en docenten van eten en drinken zowel vanuit onze cateringlocatie als op evenementen binnen de school.

Als locatiemanager ben je een meewerkend voorman/-vrouw die zorgt dat het maximale uit de cateringlocatie wordt gehaald. Voor ons is het een pré wanneer je eerder ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je geeft leiding aan een team van 6 mensen;
  • bent verantwoordelijk voor de planning, bestellingen en roosters;
  • zorgt voor een echte horecabeleving binnen de kantine;
  • waarbij je de commerciële kant nooit uit het oog verliest.

Wie zijn wij?

#TGTHR is een onderscheidende cateringformule binnen de onderwijsmarkt. Onze locaties bevinden zich op diverse scholen binnen het mbo. #TGTHR zorgt voor verbinding tussen eetgewoontes en culturen, tussen gezond eten en presteren en het samen genieten. Wij staan garant voor verse producten, veelal uit de regio. We leveren kwaliteit en hebben oog voor de omgeving om ons heen. De formule is onderdeel van onderwijscateraar Vital4Skool, die verantwoordelijk, lekker en vers eten centraal zet.

Wij bieden een dynamische functie in een leuk team. Ben jij die enthousiaste horecatopper die wij zoeken? Mail jouw cv en motivatie naar info@vital4skool.nl.

Solliciteer direct!