Allround cateringmedewerker – omgeving Amsterdam

Allround cateringmedewerker

20 – 32 uur

Omgeving Amsterdam

Wat is #TGHTR?

#TGTHR is een onderscheidende cateringformule binnen de onderwijsmarkt. Onze locaties bevinden zich op diverse scholen binnen het mbo en hbo. Onder de noemer ‘nothing brings people together like food, zet #TGTHR de verbinding tussen eetgewoonten en culturen, tussen gezond zijn en presteren en tot samen genieten centraal. Wij staan garant voor verse producten, veelal uit de regio. We leveren kwaliteit en hebben oog voor de omgeving om ons heen. De formule is onderdeel van onderwijscateraar Vital4Skool, welke verantwoord, lekker en vers eten aanbiedt.

Wat houdt de functie allround cateringmedewerker in?

In een leuk team verzorg je eten en drinken op één van onze locaties in de regio Amsterdam. Iedere dag is afwisselend, waarbij je enerzijds de lunchpauzes verzorgt voor de studenten en medewerkers van onze opdrachtgever. Anderzijds vul je de banqueting verzoeken in ten behoeve van vergaderingen, lunches en evenementen. Hierbij produceer én presenteer je diverse verse producten. Daarnaast verzorg je kassawerkzaamheden.

Wie ben jij?

Jij bent een cateringmedewerker in hart en nieren. Je hebt uitgebreide ervaring opgedaan in de horeca en catering. Je kent de klappen van de zweep en weet wat er moet gebeuren om onze gasten van lekker eten en drinken te voorzien. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden, ben je representatief, stressbestendig en gastvrij. Bovendien is een goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste en is voor deze functie een Verklaring Omtrent Gedrag nodig. Affiniteit met gezonde voeding is een pré.

Wat bieden wij?

– Een uitdagende functie in een dynamische omgeving
– Een marktconform salaris
– Reiskostenvergoeding
– Diverse trainingen en cursussen binnen onze organisatie
Verder werk je volgens de cao voor contractcatering.

Ben jij de gemotiveerde cateringmedewerker die in dit profiel past? Solliciteer dan direct! Mail jouw cv en motivatie naar info@vital4skool.nl.

Solliciteer direct!